1.000 programes de ‘Signes dels Temps’ de Televisió de Catalunya

El proper diumenge 25 d’abril, el programa religiós de Televisió de Catalunya “Signes dels temps” arribarà a l’edici&…

El proper diumenge 25 d’abril, el programa religiós de Televisió de Catalunya “Signes dels temps” arribarà a l’edició número 1.000. L’espai es va estrenar a TVC el 1986 i des de llavors s’ha mantingut 24 anys en antena de forma continuada, convertint-se en un dels programes més veterans de la cadena.

Per celebrar-ho, segons informa Flama.info, ‘Signes dels temps’ emetrà un especial en què recordarà alguns dels personatges que han passat pel programa en aquestes 1.000 edicions. Personatges com Narcís Jubany, Genoveva Massip, Cassià M. Just, Pere Casaldàliga, Abbé Pierre, Hélder Comara, Chiara Lubich, Anselm Grün, Germà Roger o Cristina Kaufmann.
El programa també inclourà un resum de les notícies religioses més destacades d’aquests 24 anys i es recordarà els presentadors i col·laboradors que han format part de l’equip de ‘Signes dels temps’.
L’espai es va estrenar a Televisió de Catalunya l’any 1986 gràcies a un acord entre la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) i la Conferència Episcopal Tarraconense. Des de llavors s’ha mantingut 24 anys ininterrompudament en antena.
El programa manté el seu objectiu original de ser un espai d’entrevistes i reportatges sobre la vida de l’Església catòlica. És un programa plural que dóna veu a tots els grups i moviments, i també ofereix informacions ecumèniques i interreligioses.
L’equip del programa està format per Francesc Rosaura a la direcció i presentació, Fede Rovira, Maria Eugènia Pujalà i Carme Charles a la realització, Montse Canals i Anna Simó a la producció, i Eulàlia Tort i Montserrat Esteve a la redacció. Actualment s’emet cada diumenge a les 9 del matí per TV3.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>