Amb els minusvàlids: L’arquebisbe de Tarragona visita la Fundació TOPROMI

L’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, visità aquest dimecres, 5 de març, la Fundació TOPROMI (Taller Ocupacional de Promoció de Minusvàlids), que va…

L’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, visità aquest dimecres, 5 de març, la Fundació TOPROMI (Taller Ocupacional de Promoció de Minusvàlids), que va ser creada per Caixa Tarragona l’any 1982.

 

L’Entitat té com a objectiu principal facilitar als usuaris i treballadors amb discapacitat intel·lectual una atenció diürna rehabilitadora integral, que possibiliti la seva integració social i/o laboral a la comunitat a la qual pertanyen, a través ‘un conjunt d’activitats on participen directament.

 

Situat a la zona del Tarragona-oest, al barri de Bonavista, el centre té com a repte respondre de forma òptima a les necessitats vitals dels usuaris, contemplant la seva individualitat i donant eines per a l’adquisició de noves competències.

 

L’arquebisbe va departir durant dues hores amb els nois i noies de la Fundació TOPROMI en una amigable trobada. Monsenyor Pujol va mostrar un gran interès per les activitats que porten a terme aquest grup de joves, però sobretot pels processos productius i d’aprenentatge que es desenvolupen en aquest centre, especialitzat en enquadernació, digitalització, elaboració de productes artesanals i de tot tipus de manipulats de paper.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>