Aprovats els Graus d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés

Les Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés -URL (EUTSES)- han donat el pas definitiu cap a l’Espa…

Les Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés -URL (EUTSES)- han donat el pas definitiu cap a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) amb l’aprovació definitiva dels graus d’Educació Social i Treball Social per part de l’Agència Estatal de Qualitat i l’Acreditació (ANECA). En paraules del seu director, Paco López, "significa pujar-se sense demora al tren de l’adaptació a les exigències de l’evolució de la Universitat del segle XXI".

Aquesta aprovació suposa un reconeixement de la labor de les EUSES per impartir uns estudis universitaris de qualitat "valorant algunes de les coses que ens han caracteritzat des del nostre inici i que ara Bolonya generalitza com les metodologies actives, els grups reduïts, l’acompanyament tutorial, la importància de les pràctiques i els vincles amb el món professional", assegura el director de les EUSES.

Aquest nou pas també planteja reptes i incorporar novetats com els sistemes de control de la qualitat docent i organitzativa, la investigació i difusió del coneixement, l’increment del professorat amb dedicació plena i els processos doctorals i de desenvolupament de carrera acadèmica, l’aposta per les tecnologies de la informació i la comunicació tant en la docència com en la gestió, així com les propostes d’internacionalització.

Els graus de Treball Social i Educació Social constaran de 180 crèdits de formació bàsica i 60 crèdits més per pràctiques i el projecte final de carrera. D’aquesta manera, ambdós estudis passaran dels tres anys acadèmics actuals als quatre anys que marca el EEES.

L’aprovació dels graus és el resultat d’un llarg procés de disseny, planificació, concreció que ha contat amb la participació de diversos equips de la Fundació Pere Tarrés així com amb la col·laboració del rectorat de la Universitat Ramon Llull en la seva tasca de supervisió i exigència interna.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>