Cap infant sense colònies

Per a que tots els nens i nenes tinguin accés a l’oferta educativa i d’activitats de lleure a l’estiu, la Fundació Pere Tarrés  ha tornat a posar en m…

Forum Libertas

Per a que tots els nens i nenes tinguin accés a l’oferta educativa i d’activitats de lleure a l’estiu, la Fundació Pere Tarrés  ha tornat a posar en marxa la campanya “Cap infant sense colònies”,  per a captar diners que ajudin a famílies que no disposen de recursos per tal que els seus fills i filles puguin gaudir de l’experiència de les colònies.

Enguany, 518 infants i joves de famílies amb pocs ingressos i que viuen en situacions de risc social han sol·licitat aquests ajuts al Moviment de Centres d’Esplais Cristians (MCEC).

És el cas d’alguns infants i joves que gràcies a aquestes beques podran gaudir de les activitats que el casal d’estiu del Grup Itaca-Els Vents ofereix a partir des del dilluns 26 de juny al barri de Collblanc-la Torrassa de L’Hospitalet.

Per a col·laborar amb la campanya “Cap infant sense colònies”,  es poden fer donatius a un compte. Trobareu més informació sobre la campanya a la web de la Fundació Pere Tarrés.

D’altra banda, amb la clausura del curs escolar comencen les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés i els Centres d’Esplai vinculats, més de 300 propostes on participaran 15.000 infants i joves de tota Catalunya.

Amb el lema “L’estiu, vacances per créixer”, la Fundació Pere Tarrés pretén, a més d’oferir una solució a les famílies amb dificultats per conciliar horaris laborals i vacances escolars, que els infants i joves gaudeixin d’un temps de lleure de qualitat alhora que experimenten la vivència única d’uns valors que els ajudin a créixer com a persones, com ara l’autonomia personal, la integració, la convivència i la importància de l’esforç.

El dilluns 26 de juny van sortir els primers autocars cap a les colònies d’estiu i els casals obren les seves portes als nens i nenes de Catalunya.  L’oferta d’activats de la Fundació Pere Tarrés inclou altres propostes com ara casals, colònies, campaments, camps de treball, estades d’aventura, rutes a peu i en bicicleta o estades lingüístiques.

Enlace relacionado

Hazte socio

También te puede gustar