Càritas Girona edita una guia d’orientació per a l’adquisició d’habitatges

Càritas Diocesana de Girona edita la primera Guia bàsica d’ajut a la compra d’un habitatge i la contractació d’una hipoteca, que vol ser una eina d’aj…

Càritas Diocesana de Girona edita la primera Guia bàsica d’ajut a la compra d’un habitatge i la contractació d’una hipoteca, que vol ser una eina d’ajut i suport als consumidors en un seguit d’aspectes a tenir en compte a l’hora d’adquirir un habitatge: des dels aspectes arquitectònics als jurídics i econòmics.

 

L’acte de presentació va tenir lloc a la seu del Col·legi d’Advocats de Girona que, juntament amb altres onze entitats i empreses, han col·laborat i assessorat aquest projecte.

 

Es tracta dels col·legis de Notaris, d’Advocats de Figueres, d’Agents de la Propietat Immobiliària, d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics, d’Arquitectes, i de Periodistes, la Cambra de Comerç de Girona, els dos diaris de la ciutat, el Gremi de Promotors i l’empresa AMR Publicitat, i suport de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Girona. Es confia que les entitats financeres s’afegeixin properament a la Guia.

 

En les seves intervencions, el delegat i director de Càritas i el seu secretari general, Mn. Esteve Sureda i Salvador Maneu, van remarcar que l’adquisició de l’habitatge acostuma a ser l’esforç econòmic més important en la vida de moltes famílies, que poden ser víctimes d’una desprotecció social important.

 

Càritas pretén amb aquesta iniciativa generar confiança en el sistema i fer costat als estrats més febles de la nostra societat. La guia es pot trobar a les pàgines web de totes les corporacions que han participat en el projecte, com la de Càritas Girona.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>