¡Colla d’hipòcrites!

L’opinió publicada, i se suposa que també la pública, s’ha escandalitzat per la decisió del govern indi de posar bressols al carrer per tal d’evitar m…

Forum Libertas

L’opinió publicada, i se suposa que també la pública, s’ha escandalitzat per la decisió del govern indi de posar bressols al carrer per tal d’evitar més abandonaments i morts de recent nascuts de sexe femení. Per desgràcia, a l’Índia existeix una llarga tradició d’homicidis de recent nascudes i, també, com publicava “El País”, de “feticidis”. Sota aquest segon concepte s’amaga ni més ni menys que l’avortament, és a dir, en termes políticament correctes la Interrupció Voluntària de l’Embaràs.

El reportatge de El País comença així: “Karty, una India de 24 años, decidió abortar cuando supo que tendría una hija… lo hice porque no podemos darnos el lujo de pagar una dote para casarla y porque queremos un hijo que nos cuide cuando estemos viejos” Perquè la realitat és que a l’Índia només les classes més pobres practiquen l’homicidi, la mort de l’infant un cop nascut, perquè les que disposen d’un mínim de mitjans, utilitzen l’ecografia i simplement avorten. El feminicidi des pares a l’Índia s’aplica cada cop més mitjançant l’avortament i cada cop menys mitjançant l’assassinat en la “Roca Tarpeya”. Coses del progrés.

Però, de què s’escandalitza la nostra societat?. A cas l’avortament no està a l’ordre del dia i creixent en el nostre país?. Si allí es cometen feticidis perquè no es vol pagar la dot aquí es matà mitjançant l’avortament “perquè una és massa jove i té molta vida per endavant i el fill seria un lligam”, “perquè aquest món està molt mjalament (però no suficient com per fugir d’ell suïcidant-se)”, “perquè tenim moltes despeses”, “perquè no estem preparats”, i així una llista que pot ser interminable. Per què esdevé més escandalós que les índies avortin perquè no volen o no poden pagar la dot quan el seu nivell d’ingressos és, evidentment, molt menor que l’espanyol, i aquí és generosament acceptat l’avortament per raons guiades per idèntica lògica?. És de suposar que l’escàndol no rau en que s’avortin només nenes, a cas si es maten a uns i a altres el problema de consciència ja no existeix?

La nostra situació és d’una hipocresia escandalosa, aquella de veure la palla a l’ull aliè i no veure l’enorme biga en el propi. Perquè a l’Índia, a més, el govern té la suficient sensibilitat per intentar adoptar mesures que atenuïn aquesta sangria, mentre que a Espanya tant el govern central com els autonòmics, l’autoritat sanitària, els col.legis de metges i la pròpia judicatura es dediquen a mirar cap una altra banda davant l’escandalosa indústria de l’avortament que s’ha muntat, convertint Madrid i Barcelona en la meca dels anomenats “avortaments d’alt risc” que no es poden realitzar a la resta d’Europa per il·legals, i que afecten a fetus que tenen més de 20 setmanes. Fetus que de fet ja són nens per les capacitats actuals de la neonatologia.

Hazte socio

También te puede gustar