Compartint el saber: el projecte Alumni Solidari a ESADE

El centre universitari Esade ha posat en marxa una inciativa a través de la qual intentarà posar en contacte ex-alumnes del centre amb ONGs que vulgui…

El centre universitari Esade ha posat en marxa una inciativa a través de la qual intentarà posar en contacte ex-alumnes del centre amb ONGs que vulguin beneficiar-se dels seus coneixements sobre gestió i millorar així el seu funcionament i eficàcia.

 

El passat 24 d’octubre a la tarda arrencava a ESADE la iniciativa Alumni Solidari: un servei ofert per l’Associació d’Antics Alumnes d’ESADE que connectarà, d’una banda, ex-alumnes de l’Escola disposats a oferir temps per a la solidaritat; i de l’altra, ONGs que desitgen millorar la seva gestió.

Aquell dia 24 es trobaven en una aula d’ESADE Barcelona gent de l’equip motor d’Alumni Solidari amb els primers ex-alumnes disposats a treballar. Abans de la reunió es notava expectació i il·lusió. A ESADE Barcelona hi van assistir més de 30 ex-alumnes, que estaven connectats per videoconferència amb ESADE Madrid, on hi havia una vintena més de persones interessades.

Pas a pas

 

El projecte comença a poc a poc. De moment, s’han triat 5 ONGs de Barcelona i Madrid, i s’assignaran 5 equips d’ex-alumnes (amb un alumne de cinquè curs inclòs en cada equip) que treballin per millorar la gestió d’aquestes ONGs. Les ONGs triades per a començar són: Fundació Arrels, Fundació Èxit i Fundació Esclerosi Múltiple (Barcelona); i Fundación Tomillo i Fundación Balia (Madrid).

Quan, a finals de setembre, The Wall Street Journal va considerar ESADE la millor escola de Management del món, les qüestions del compromís de l’Escola amb la societat i de la formació de directius en responsabilitat social van ser elements remarcats en aquesta nominació.

Assistien a la reunió inicial d’Alumni Solidari del dia 24 d’octubre un grup significatiu d’ex-alumnes que havien estat fent pràctiques professionals solidàries a Amèrica Llatina l’estiu entre 4rt i 5è de carrera, amb el Servei Universitari per al Desenvolupament (SUD, l’oficina de cooperació al desenvolupament d’ESADE). 

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>