Convivència dels seminaristes de la Tarraconense al Santuari de Sant Ramon de la Diòcesi de Solsona

Monsenyor Joan-Enric Vives, arquebisbe d’Urgell i Delegat del SMI dirigí el dimarts dia 14 una reflexió sobre les disposicions ade…

Monsenyor Joan-Enric Vives, arquebisbe d’Urgell i Delegat del SMI dirigí el dimarts dia 14 una reflexió sobre les disposicions adequades del seminarista a l’hora d’acollir el moment de gràcia que suposa el nou curs o l’inici de vida al seminari. I també comentà els principals esdeveniments eclesials que marcaran aquest curs, a manera de signes dels temps: la Visita del Sant Pare a Barcelona i la Jornada Mundial de la Joventut a Madrid, l’agost del 2011, sobretot.

Xavier Novell, Vicari episcopal de Solsona dirigí una reflexió espiritual el dimecres dia 16 al matí, i a la tarda d’aquell mateix dia els seminaristes peregrinaren al Santuari del Sant Dubte d’Ivorra per celebrar-hi l’Eucaristia i guanyar la gràcia Jubilar. A continuació visitaren la parròquia d’Ivorra i celebraren la pregària de Vespres.
El dijous dia 16, monsenyor Jaume Traserra, Bisbe de Solsona, dirigí una xerrada als seminaristes sobre la importància de l’Eucaristia en la vida de tot cristià i especialment en la del futur prevere. Clogué la trobada la celebració eucarística al Santuari de Sant Ramon presidida per Mons. Traserra.
Hi ha hagut temps per a preparar el nou curs, conèixer-se entre ells, pregar més intensament pels fruits d’aquest temps de gràcia per a cadascun dels seminaristes, i per aprofundir en el misteri de l’Eucaristia i de la vocació sacerdotal.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>