Cruïlla de creences a Barcelona

El Centre Interreligiós de Barcelona organitza per segon any consecutiu el cicle Cruïlla de creences, on es crea un espai, no acadèmic i accessible a …

El Centre Interreligiós de Barcelona organitza per segon any consecutiu el cicle Cruïlla de creences, on es crea un espai, no acadèmic i accessible a qualsevol persona, de coneixement de les diferents tradicions i confessions religioses que conviuen en la nostra societat.

 

El cicle es compon d’una conferència cada primer dilluns de mes i d’una visita a un lloc de culte, el tercer dilluns de mes. Aquest proper dilluns, 19 de febrer, es celebrarà una visita al centre budista tibetà Tara. Les activitats del cicle són gratuïtes i no requereixen inscripció.

 

El Centre Tara està situat a la plaça Gala Placídia, 8-10, al pis principal. A partir de les 19 hores tindrà lloc la visita a aquest centre.

 

La sessió del mes de març es dedicarà a la Fe Bahá’í, la d’abril al cristianisme evangèlic, el maig a l’Islam, i per finalitzar aquest curs, al cristianisme catòlic al juny.

 

La dinàmica que es combina és la d’una conferència a càrrec d’un expert, el primer dilluns de mes al Centre Interreligiós de Barcelona, situat a Gran Via de les Corts Catalanes 958. l’única excepció serà el primer dilluns de juny que, per raons de calendari, es celebrarà dimarts dia 5 de juny.

 

El segon acte del cicle, que serveix per presentar la tradició, és la visita in situ d’un lloc de culte.

 

En les darrers mesos, el cicle Cruïlla de creences s’ha ocupat de creences com el judaisme, taonisme o el Cristianisme ortodox.

 

Per a més informació podeu consultar la web www.bcn.car/centre_interreligios

Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>