‘Déu en el cinema’: Primer Congrés Internacional Teologia i Cinema

La Facultat de Teologia organitza el primerCongrés Internacional Teologia i Cinema a Barcelona, on iniciatives com la Setmana de Cinema Espiritual han…

La Facultat de Teologia organitza el primerCongrés Internacional Teologia i Cinema a Barcelona, on iniciatives com la Setmana de Cinema Espiritual han fet de la diòcesi un dels motors eclesials en aquesta àrea ja que es creu en la capacitat del cinema com a recurs evangelitzador.

 

Sota el lema Déu en el cinema, els dies 15, 16 i 18 de novembre a la Ciutat Comtal es reuniran nombrosos estudiosos sobre els punts de contacte entre cinema i Teologia.

 

La setmana espiritual arribarà aquest any a la seva tercera edició, amb un gran èxit d’espectadors i de divulgació pel que fa a la iniciativa, que ja s’ha estès a altres diòcesis de l’estat espanyol, així com a Llatinoamèrica.

 

Amb la voluntat de seguir aprenent sobre les possibilitats de l’ús d’aquest mitjà per a l’evangelització, durant els tres dies de congrés s’estudiarà la dimensió espiritual de grans cineastes com ara Buñuel, Olmi, Kieslowski o fins i tot Woody Allen.

 

Entre els ponents hi ha nombrosos professors universitaris, crítics de cinema i professionals del sector. Durant el congrés es projectaran A lla luce del sole de Roberto Faenza, La settima stanza de Marta Mszaros i Centochiodi d’Ermanno Olmi.

 

La iniciativa del congrés és de la Facultat de Teologia amb el suport de la Filmoteca Vaticana, la Filmoteca de Catalunya, Signis Espanya i la RIAL.

 

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar la web del congrés.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>