E-cristians: “Votar a Plataforma per Catalunya és contrari als valors evangèlics”

(CatDiàleg).- E-cristians recorda que a través de una campanya que votar a Plataforma per Catalunya és contrari als valors evang&…

Forum Libertas

(CatDiàleg).- E-cristians recorda que a través de una campanya que votar a Plataforma per Catalunya és contrari als valors evangèlics. En una iniciativa per aportar criteris electorals als catòlics l’associació ha llançat aquest missatge per raonar que els aspectes sobre la immigració que proposa PxC són contraris als valors cristians.

“E-cristians recorda que votar a Plataforma per Catalunya (PxC) és contrari als valors evangèlics i al que promou la Doctrina Social de l’Església en relació amb la immigració”, afirma el comunicat.
El text a més fa una crida: “Si has decidit votar per aquesta opció o per una de semblant, reflexiona, prega, i en tot cas parla-ho amb qui bé et pugui aconsellar des de la fe”, subratlla.
El vídeo xenòfob
Un exemple de la xenofobia d’aquesta formacióés el vídeo promocional de cara a les eleccions municipals i que està causant la polèmica mediàtica que pretenia, acumulant desenes de milers de visionats a internet. L’espot, d’evident contingut xenòfob, mostra a unes nenes amb minifaldilla saltant a corda en l’actual Catalunya mentre se sent de fons la cèlebre cançó infantil Baixant de la font del gat. De sobte, ens situa a la Catalunya de l’any 2025, on les nenes vesteixen burka integral i se sent una cançó àrab. "Primer els de casa", acaba exigint el seu líder, Josep Anglada.
El vídeo, del qual també existeix una altra versió més llarga en la qual apareix el candidat de la formació per Igualada qualificant el vaticini de "malson", s’emet aquests dies en els espais gratuïts que les televisions públiques estan obligades a cedir als partits polítics.
Paradoxalment, a la seva web PxC afirma en el seu ideari que lluita: “per una Catalunya justa i solidària on tots tinguem l’oportunitat de viure amb dignitat”.
Hazte socio

También te puede gustar