El cardenal Martínez Sistach ordenarà set diaques a la basílica de Santa Maria del Mar

Com a preparació per a la visita del Papa a Barcelona, el proper 7 de novembre, per dedicar el temple de la Sagrada Família, el cardenal…

Com a preparació per a la visita del Papa a Barcelona, el proper 7 de novembre, per dedicar el temple de la Sagrada Família, el cardenal Lluís Martínez Sistach ordenarà set diaques que es preparen al Seminari Conciliar de Barcelona per esdevenir preveres. La celebració tindrà lloc a la basílica de Santa Maria del Mar, el proper diumenge 17 d’octubre, i començarà a les 7 del vespre.

Els qui seran ordenats són en Luis Fernando Acosta, Carlos Barba, Carlos Barroso, Juan Ramon La Parra, Pedro Rivero, Josep Rodríguez i Ramon Santos. Són d’edats i procedències diferents, i pertanyen a parròquies de tot l’Arquebisbat.
“Són un signe vivent –ha dit el rector del Seminari, mossèn Josep M. Turull- que Déu pot cridat en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Per això cal estar sempre atents a la seva veu. Aquest esdeveniment és també un signe d’esperança que ens convida a pregar més intensament perquè nous joves segueixin el camí dels qui seran ordenats. Així ho podrem fer juntsen la cadena de pregària que de nou celebrarem el mes de novembre a nivell de totes les diòcesis amb seu a Catalunya”.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>