El Cardenal Tarcisio Bertone, Premi Internacional Comte de Barcelona

El jurat del Premi Internacional Comte de Barcelona ha concedit aquest guardó, corresponent a l’any 2011, al Cardenal Tarcisio Bertone, S…

El jurat del Premi Internacional Comte de Barcelona ha concedit aquest guardó, corresponent a l’any 2011, al Cardenal Tarcisio Bertone, Secretari d’Estat del Papa Benet XVI.

El Sr. Cardenal de Barcelona i tota l’arxidiòcesi expressa la seva profunda satisfacció per la concessió d’aquest prestigiós guardó a la persona i a la missió desenvolupades pel Cardenal Secretari d’Estat com a primer col·laborador del Sant Pare Benet XVI.
També recorda amb sentiments d’agraïment la seva participació en la visita del Sant Pare Benet XVI a Barcelona amb motiu de la Dedicació de la Basílica de la Sagrada Família, els dies 6 i 7 de novembre de 2010 i les seves diverses visites al nostre país, en especial la realitzada a l’arquebisbat deBarcelona, Igualada i el Monestir de Montserrat els dies 24, 25 i 26 d’abril de 2010, per a la beatificació del P. Josep Tous i Soler, caputxí català.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>