‘El teu punt de vista pot canviar el món’: I Concurs de Clipmetratges sobre Globalització

En el marc de la campanya sobre la globalització Fem del món la terra de tothom, Mans Unides convoca el 1r Concurs de Clipmetratges sobre la Globalitz…

En el marc de la campanya sobre la globalització Fem del món la terra de tothom, Mans Unides convoca el 1r Concurs de Clipmetratges sobre la Globalització (vídeos i animacions Flash de com a molt 1 minut de durada).

 

L’objectiu del concurs és fomentar la participació solidària en els suports digitals i afavorir la implicació de la ciutadania en aquesta temàtica

 

L’obra presentada ha de proposar una mirada original sobre el fenomen de la globalització, especialment orientada a la sensibilització i a la presa de consciència per part de la societat civil respecte d’aquest tema.

 

“El teu punt de vista”

 

Amb el lema El teu punt de vista pot canviar el món, dotze clipmetratges sobre la globalització es poden veure ja a la web de la campanya.

 

El lliurament de premis i la projecció dels millors vídeos rebuts a la web del concurs tindrà lloc el mes de juny al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona-CCCB i comptarà amb la presència de diverses personalitats del món audiovisual.

 

Tot i que la principal motivació hauria de ser la de participar, els guanyadors s’enduran un viatge per a dos persones a Santo Domingo i una càmara digital.

 

Els vídeos i les bases del concurs estan publicats a la web de la campanya: www.alternativaglobal.org . L’espot del concurs emés a TV es pot veure a: http://www.youtube.com/watch?v=CD_sChRbius.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>