Es clou el 25è aniversari de la Fundació Pro Vida de Catalunya

La Fundació Pro Vida de Catalunya va reunir el 2 de maig patrons, col·laboradors, voluntaris i famílies solidàries a la cl…

La Fundació Pro Vida de Catalunya va reunir el 2 de maig patrons, col·laboradors, voluntaris i famílies solidàries a la cloenda del seu 25è aniversari. Va ser un acte d’agraïment a totes les persones que, amb el seu esforç personal o econòmic, han fet possible al llarg d’aquests anys, atendre a mes de 8.300 mares, facilitant el naixement dels seus fills.

Per tal de promoure el respecte per tota vida humana, la tasca de la Fundació Pro Vida de Catalunya s’emmarca en una doble vessant: assistencial i educativa. Fa costat d’una manera propera i pràctica a les mares que, sent dipositàries de la vida en el seu inici, viuen situacions d’angoixa, soledat, precarietat o marginació. Fidel a la seva finalitat, ofereix a les mares embarassades amb dificultats, i de manera especial a les gestants adolescents, l’acollida, l’acompanyament, el suport i l’ajuda material per a què puguin tenir amb dignitat el fill que esperen.
Crisi i manca d’esperança
La Fundació Pro Vida, amb aquesta celebració s’adreça també a la societat que viu una situació de crisi i manca d’esperança per a què vegi en cada nen que arriba al món, un signe de confiança en el futur de la humanitat, i treballi per crear condicions més favorables en la seva acollida i desenvolupament.
“És l’hora d’agafar el testimoni de les 300 famílies catalanes que el 1987 van fer una aposta decidida per la maternitat, i de continuar aquesta acció solidària que com diu un conegut escriptor català segueix sent “tristament indispensable””, afirmen.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>