FANOC rep la medalla d’honor de Barcelona

El Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona, celebrat el passat 23 de Juliol, va atorgar la Medalla d’Honor 2010 de Barcelona a FANOC …

El Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona, celebrat el passat 23 de Juliol, va atorgar la Medalla d’Honor 2010 de Barcelona a FANOC (Associació de Famílies Nombroses de Catalunya) coincidint amb el seu 20è Aniversari.

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va entregar la Medalla d’Honor a La Presidenta de Fanoc, Emilia Tarifa, qui va declarar que “després de 20 anys treballant pel col·lectiu s’ha de seguir lluitant per acabar amb els obstacles i prejudicis que encara afecten a les famílies nombroses de Barcelona i Catalunya.”
Els guardonats ho són per la seva trajectòria i també com a símbol i com a representants d’una ciutadania compromesa amb els valors de la solidaritat, la convivència, el desenvolupament sostenible, el diàleg i la cultura de la pau.
Durant tot l’any 2010 i coincidint amb el 20è Aniversari de l’entitat, FANOC ha organitzat diverses activitats i sortides familiars gratuïtes per a les famílies nombroses de tota Catalunya.
Entre les diferents activitats, FANOC va organitzar el 1er Saló de Famílies Nombroses de Catalunya que va ser el primer en el món d’aquest tipus i on les famílies van poder gaudir d’un espai amb productes exclusius pel col·lectiu i de tallers i activitats pels més petits.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>