Fer un partit catòlic?

Distingit senyor Miró i Ardèvol: En primer lloc permeti’m felicitar-lo per l’èxit aconseguit en la denuncia contra l’avortament. Aprofito aquesta avin…

Forum Libertas

Distingit senyor Miró i Ardèvol: En primer lloc permeti’m felicitar-lo per l’èxit aconseguit en la denuncia contra l’avortament. Aprofito aquesta avinentesa per a dir-li una cosa que trobo molt preocupant.

Fa temps que desitjo preguntar-li per què vostè o algú de la seva confiança no crea un partit polític que pugui votar qualsevol catòlic de l’Estat Espanyol sense fer violència a la seva consciència.

Vostè sap que tots els partits són en realitat enemics del cristianisme en una mesura més gran o més petita. Comprenc la seva desconfiança respecte a l’únic que hauria de despertar confiança a causa dels seus origens: Unió.

Això ens aboca o a votar el PP -que dit de passada no ha tingut cap inconvenient a donar permís per a organitzar una exposició blasfema a Madrid- o a seguir donant el nostre suport a Família i Vida, malgrat saber que és un vot inútil (vaig llegir que a les darreres eleccions a Barcelona no havia aconseguit ni 500 vots).

Estic segura que vostè té motius poderosos per a no crear un partit, però trobo la situació política del nostre pais tan desesperant que goso fer-li aquesta pregunta. Amb l’expressió de profunda admiració i gratitud, atentament Alfonsina Janés

Hazte socio

También te puede gustar