Fumar i avortar es dolent

Sr. Miró: Estic d’acord amb vosté en quasi tot lo que diu al seu escrit i dic en quasi tot perqué em sap greu que faci una certa comparança amb el FUM…

Forum Libertas

Sr. Miró: Estic d’acord amb vosté en quasi tot lo que diu al seu escrit i dic en quasi tot perqué em sap greu que faci una certa comparança amb el FUMAR i amb AVORTAR.

Jo estic en contra del avortament, peró també estic en contra i molt del fumar i molt a favor dels fumadors passius -els quals durant molt temsp ens hem hagut d’empasassar el fum dels altres, sense poder dir massa cosa – i ara que sembla que es comença a posar una mica al seu lloc -erem dels mes atrasats de l Unió Europea- em sembla que hauriem de mirar de no posar pals a les rodes i considero molt adequat que es prohibís fumar a les pelicules.

Per altre part també haig de di que em sap molt de greu quan es fa mofa de costums o institucions católiques i també m’he queixat moltes de vegades -sense gaire exit- de la forma grollera i irreverent en que es parla en moltes series a la Televisió Catalana, o sia que estem d’acord amb moltes coses, peró li agrairia que no fes massa brometa amb el fumar , doncs es una cosa prou seriosa.

M’agradaria molt la seva opinió al respecte. Ben atentamente. Joaquim Piera.

Hazte socio

También te puede gustar