Gais contra el Papa enfront de la catedral de València: A per les fotos més insultants!

El Col·lectiu per la llibertat religiosa Jo si t’espere organitza el primer concurs de fotografia anticatòlica. Amb el Centre Jurídic Tomás Moro, ha e…

El Col·lectiu per la llibertat religiosa Jo si t’espere organitza el primer concurs de fotografia anticatòlica. Amb el Centre Jurídic Tomás Moro, ha engegat una campanya per frenar les actuacions ofensives de grups de gais i lesbianes contra la visita de Benet XVI a València, en la qual presidirà la V Trobada Mundial de les Famílies (EMF), i que se celebrarà del 1 al 6 de juliol en la ciutat del Turia. Jo si t’espere anima als participants a fotografiar aquells actes ofensius que atemptin contra la dignitat dels catòlics.

 

El pròxim 24 de juny, una setmana abans de l’arribada del Papa a València, està previst que se celebri en la Plaça de la Reina, a les 19,30 hores, una manifestació anomenada de ‘l’Orgull Gai’ a les portes de la catedral i a escassos metres del Palau Episcopal. La manifestació s’emmarca en el context de la campanya Jo no t’espere, a la qual fèiem referència en una anterior informacióportada a terme per una vintena de col·lectius socials i de gais i lesbianes que rebutgen la visita de Benet XVI a la capital del Turia.

 

L’experiència d’edicions anteriors i d’altres manifestacions semblants, com la celebrada a Madrid el 2 de juliol de 2005, o la que es va realitzar el 26 de febrer del mateix any davant les portes de la catedral de Barcelona, fa preveure la proliferació de pancartes, disfresses i actituds ridiculitzant l’Església, el Papa, els bisbes i els catòlics en general. Els organitzadors del concurs fotogràfic proposen, a qui vulgui participar en el mateix, que acudeixin a aquesta manifestació per fotografiar totes aquelles imatges que atemptin contra les creences dels cristians.

 

Les fotos poden enviar-se per correu electrònic al mail del col·lectiu organitzador, jositespere@yahoo.es, o directament al Centre Jurídic Tomás Moro, on esperen reunir suficients proves documentals contra qui ataqui la llibertat religiosa i adoptar les mesures legals oportunes.

 

Apostasia col·lectiva

 

Dintre de la campanya que han emprès els gais contra la visita del Papa, està previst també realitzar, a les portes del Arquebisbat, un “acte massiu de apostasia col·lectiva”, tal com anuncien en la seva web els membres de Jo no t’espere. I tot això amb el beneplàcit del Govern que, a través del Ministeri de Treball i Assumptes Socials, subvenciona el congrés sobre diversitat familiar en el qual s’emmarquen els actes contra el Papa.

 

Precisament, el bisbe de València, Agustín García-Blasco, ha acusat a l’Executiu de Zapatero de burlar-se de Benet XVI, al fomentar les ofenses contra el Papa. García-Blasco inclou entre les burles la subvenció d’aquest congrés de la Federació Estatal de Gais i Lesbianes.

 

"Més enllà de l’admissible"

 

“Determinats grups estan duent la seva llibertat ideològica més enllà del que és admissible”, va dir el bisbe en la seva última carta setmanal. El prelat continua amb la seva missiva afirmant que “els atacs a la família” han pres forma de “desconsideracions i burles contra el Sant Pare”, fomentades, en la seva opinió, pels socialistes en el Govern: “Un Estat està obligat ja no només a no potenciar aquestes ofenses, sinó a rebutjar-les públicament”.

 

Si tan interessats diuen estar per l’Aliança de Civilitzacions, podien començar per no agredir amb les seves injúries subvencionades a la civilització cristiana”, diu explícitament García Gascó”.

 

No obstant això, no sembla que l’Executiu de Zapatero vagi a variar la seva política de desdenys als catòlics. Una nova mostra la tenim en la proposició no de llei que el grup socialista va presentar en el Congrés aquest dimecres, 21 de juny, en la qual es pretén fomentar l’homosexualitat a les escoles.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>