Homenatge al Dr. Pere Tarrés amb motiu del 5è aniversari de la seva beatificació

La Fundació Dr. Albert Bonet organitza una sessió, el dimarts vinent 20 d’octubre, amb ocasió del cinquè aniversari de la …

La Fundació Dr. Albert Bonet organitza una sessió, el dimarts vinent 20 d’octubre, amb ocasió del cinquè aniversari de la beatificació del Dr. Pere Tarrés. La sessió, que compta amb el suport de la Fundació Pere Tarrés i de la Direcció General d’Afers religiosos de la Generalitat de Catalunya, està pensada a manera de taula rodona i es tractaran aspectes del pensament del beat, com són: Ideal, Entusiasme i Organització, orientats a la formació de joves.

Tal i com informa Flama.info, l’acte estarà presidit pel cardenal i arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach i es podran escoltar les intervencions de Josep Maria Ballarín (capellà-escriptor), del doctor Francesc Torralba (filòsof) i de Pedro Judez (enginyer). La taula rodona estarà moderada pel consiliari de la Federació de Cristians de Catalunya, doctor Joan Costa.
Cal recordar que el Papa Joan Pau II va fer una reflexió sobre el doctor Pere Tarrés durant el rés de l’Àngelus a Montorso di Loreto (Itàlia) el 5 de setembre de 2004: “El nou beat significa un gran honor per a la vostra terra. La seva figura com a home, metge i prevere és un exemple lluminós per als cristians del nostre temps”.
Un altre moment en el qual el Papa Joan Pau II va fer referència al Beat Pere Tarrés fou durant el discurs als pelegrins de l’arxidiòcesi de Barcelona i de la diòcesi de Vic que havien participat en la beatificació de Pere Tarrés i Claret, a Castel Gandolfo (Vaticà) el 7 de setembre de 2004, el Papa va afirmar que "la vida del nou beat, plena d’una profunda devoció a la Mare de Déu, estava centrada en Jesús, al qual es va lliurar totalment com a apòstol de la joventut, especialment en la Federació de Joves Cristians de Catalunya i en l’Acció Catòlica".
Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>