Joan Piris nomenat membre del Consell Pontifici de les Comunicacions Socials

La Santa Seu ha fet públic que el Papa Benet XVI ha nomenat membre del Consell Pontifici de les Comunicacions Socials a monsenyor Joan Piris Fr…

La Santa Seu ha fet públic que el Papa Benet XVI ha nomenat membre del Consell Pontifici de les Comunicacions Socials a monsenyor Joan Piris Frígola, bisbe de Lleida i actual president de la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació Social de la Conferència Episcopal Espanyola.

Segons informa Flama.info, el Consell Pontifici de les Comunicacions Socials, com a organisme de la Santa Seu, té com a principal funció suscitar i sostenir l’acció de l’Església i dels fidels en les múltiples formes de la comunicació social. També vetlla perquè l’actuació dels mitjans de comunicació catòlics es correspongui realment amb la seva funció pròpia. Així mateix, entre els seus encàrrecs hi ha el d’afavorir la relació amb les associacions catòliques que treballen en el camp de les comunicacions socials.
A nivell internacional, monsenyor Piris és, des de l’any 2005, membre de la Comissió Executiva del Comitè Episcopal Europeu per als Mitjans, organisme de coordinació i consulta en temes de comunicació de les Conferències Episcopals d’Europa.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>