Jornada d’animadors de pastoral juvenil de Catalunya

El diumenge dia 15 de novembre va tenir lloc a la ciutat de Terrassa la Jornada d’Animadors de Pastoral Juvenil de les diòcesis amb seu a Catal…

El diumenge dia 15 de novembre va tenir lloc a la ciutat de Terrassa la Jornada d’Animadors de Pastoral Juvenil de les diòcesis amb seu a Catalunya i a les Balears, com a preparació de la propera edició de l’Aplec de l’Esperit que tindrà lloc a la ciutat de Terrassa el dia 22 de maig del proper any. Hi participaren prop de 250 animadors.

Monsenyor Saiz Meneses estigué acompanyat per monsenyor Francesc Pardo, bisbe de Girona i encarregat del Secretariat Interdiocesà de Joventut. La trobada s’inicià a l’Escola Pia amb la pregària i la salutació de monsenyor Saiz Meneses i seguidament monsenyor Pardo presentà la jornada. La jornada continuà amb un treball de grups i la presentació dels materials de treball per al curs, i culminà al matí amb la celebració de l’Eucaristia a la Catedral.
En la seva homilia el bisbe de Terrassa remarcà que la pastoral de joventut té com a finalitat última propiciar un encontre personal amb Jesucrist que transforma la vida del jove per tal d’esdevenir testimoni enmig del món. Recordà el sentit eclesial i de corresponsabilitat de tot el treball que s’ha de realitzar i animà els assistents a preparar el proper Aplec de l’esperit amb esperança, amb paciència, amb fermesa i amb pedagogia per tal de transmetre el goig de la vida cristiana.
A la tarda es presentà amb detall la propera edició de l’Aplec de l’Esperit, els espais, celebracions i activitats que es preveuen per tal d’acollir els joves, que s’esperen en nombre superior als 5000.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>