Jornada de mobilitzacions contra l’Escut Espacial

Ahir una comissió de diverses organitzacions locals, encapçalada pel portaveu de Món Sense Guerres, Carles Martín Vilanova…

Ahir una comissió de diverses organitzacions locals, encapçalada pel portaveu de Món Sense Guerres, Carles Martín Vilanova, va lliurar una carta a l’Oficina del Parlament Europeu a Catalunya. En aquesta carta es posa de manifest la perillositat, els interessos econòmics amagats, la manca de consulta als organismes internacionals i l’absolut menyspreu vers l’opinió dels ciutadans que representa la instal·lació a Txèquia de l’anomenat Escut Espacial.

A les 7 de la tarda, a la Plaça Sant Jaume, aquesta mateixa delegació, aquest cop amb el suport d’una concentració d’unes cinquanta persones, van lliurar el mateix escrit a la Generalitat i a l’Ajuntament de Barcelona.
Els integrants de l’esmentada concentració anaven vestits de blanc i amb caretes blanques, simbolitzant la població invisible, la població ignorada. Un exemple flagrant, és a Txèquia, on va començar la iniciativa dels invisibles, perquè malgrat que el 70% de la població txeca es contrària a la base de radars dels Estats Units, aquest percentatge és invisible pels governants, com és invisible també, arreu del món. El 95% de la població mundial és contrària a les guerres.
El conjunt de les associacions que ha donat suport a aquesta acció a Catalunya són: Món sense Guerres, Centre de les Cultures, PH de Catalunya, La Comunitat, Centre d’Estudis Humanistes de Barcelona, Arrels Universals, Solidaritat amb Perú, Cooperació i No Violència, Futura-Projecte Humanista de Reciprocitat Social, Barcelona no violenta, Solidaritat amb Senegal, Iniciatives per la no violència, Diàleg, enFoc col·lectiu, Plataforma Diàleg i No Violència de Badalona, El Missatge de Silo, Col.lectiu Humanista de les Terres de Ponent, Associació Sexto Continente, Amalgama, Salut Global, Eix Intercultural i Confluència humana.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>