Justícia i Pau presenta un informe sobre les exportacions d’armament

El proper divendres 27 de juny a les 11 hores es presentarà en roda de premsa l’informe 2007 de les exportacions espanyoles d’armament (1997-2006), un…

El proper divendres 27 de juny a les 11 hores es presentarà en roda de premsa l’informe 2007 de les exportacions espanyoles d’armament (1997-2006), un document elaborat per Tica Font, vicepresidenta de Justícia i Pau i membre del Centre d’Estudis per la Pau J.M. Delàs, de la mateixa entitat.

 

Aquest informe pretén identificar les principals tendències de les exportacions d’armes i material de doble ús espanyoles, recollir els canvis més significatius del mercat espanyol i de la política exportadora del govern.

 

També inclou uns annexos que recullen, llisten i ordenen per valor econòmic els principals països receptors de material de defensa, material de doble ús i armes curtes i lleugeres.

 

L’acte, que anirà a càrrec d’Arcadi Oliveres, president de l’entitat, i Tica Font, autora del document, es farà a la seu de Justícia i Pau (c/Rivadeneyra, 6, 10º).

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>