La Generalitat també vol imposar la ideología de gènere en el Codi Civil català

La Generalitat de Catalunya també vol imposar la ideología de gènere en el Codi Civil de Catalunya, ha denunciat aquesta setmana l’Institut de Polític…

La Generalitat de Catalunya també vol imposar la ideología de gènere en el Codi Civil de Catalunya, ha denunciat aquesta setmana l’Institut de Política Familiar (IPF), que ha presentat al·legacions a l’avantprojecte de llei del llibre II del Codi, relatiu a la familia i la persona.

 

Segons el president de l’IPF, Liberto Senderos, el projecte recull contínuament els plantejaments de la ideologia de gènere i de lobbys absolutament minoritaris.  Per a suprimir el fet de la dualitat i complementarietat de sexes en el matrimoni i la filiació, utilitza una terminologia en la qual vol fer desaparèixer conceptes como el de pare i mare, marit i muller, per tal de substituir-los amb paraules neutres, com a progenitor i cònjuge.

 

“No es pot comprendre –declara Senderos – perquè promou i equipara en drets amb la família altres situacions diferents i que no suposen cap benefici per a la societat, com són les parelles estables o les del mateix sexe”.

 

L’avantprojecte no estableix cap mesura per prevenir o evitar els trencaments dels matrimonis a Catalunya, malgrat dels greus problemes que estan provocant, i que afecten especialment als fills.

 

D’altra banda, els Equips de Pastoral de la Política i de la Comunicació de la Federació de Cristians de Catalunya també han criticat aquest avantprojecte, que consideren que “devalua radicalment la fidelitat i la constancia en la vida matrimonial i familiar”.

 

 

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>