L’Arquebisbat de Barcelona enceta la seva presència institucional a les xarxes socials

El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, ha donat aquest dilluns el tret de sortida a la presència de l&rsquo…

El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, ha donat aquest dilluns el tret de sortida a la presència de l’Arquebisbat de Barcelona a les xarxes socials, amb motiu de la seva presència a Cuba acompanyant el Sant Pare en la seva visita apostòlica.

«Una salutació a tothom des de Santiago de Cuba, amb el Sant Pare, ciutat d’on va ser arquebisbe St. Antoni M. Claret, amb el qual comparteixo lema episcopal: La Caritat de Crist ens urgeix», ha estat el primer missatge del seu Twitter, just abans de participar en la celebració de la missa presidida pel Sant Pare amb ocasió del 400 aniversari de la descoberta de la Mare de Deu de la Caritat del Coure, patrona de Cuba, a la plaça d’Antonio Maceo.
Des d’avui l’Arquebisbat de Barcelona està present a les xarxes socials a través del Twitter personal del cardenal de Barcelona, que serà un mitjà privilegiat per fer encara més estreta la vinculació entre els fidels de Barcelona i el seu pastor, sobretot en el dia a dia. «Les xarxes socials són avui dia un espai evangelitzador de gran importància», considera el cardenal Lluís Martínez Sistach.
De fet dissabte passat, en concloure la missa a la basílica de la Sagrada Família, va emplaçar les nombroses famílies presents «a continuar en contacte a través de les xarxes socials». Aquesta nova forma de presència a Internet «és un més dels diversos fruits de la Missió Metròpolis», va declarar abans de marxar cap a l’illa de Cuba, acompanyant Benet XVI.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>