L’arquebisbe de Barcelona mostra a Roma les novetats tecnològiques del Full Dominical

L’Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va ensenyar la novetat tecnològica del Full Dominical –els cod…

L’Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va ensenyar la novetat tecnològica del Full Dominical –els codis QR així com la realitat augmentada- a diferents col·laboradors de la Santa Seu durant el seu viatge a Roma. Tal i com es mostra a la imatge, extreta de Catalunya Religió, el cardenal Sistach va mostrar-ho a Raffaelle Farina; el president de l’Accademia di San Luca, l’arquitecte Paolo Portoghesi, i al director de la Lliberia Editrice Vaticana, don Giuseppe Costa.

El Cardenal va viatjar a Roma per assistir a la presentació del llibre Ierotopi cristiani, un volum de Mons. Tiziano Ghirelli sobre les Esglésies segons el Magisteri. Aprofitant la temàtica del llibre, l’Arquebisbe de Barcelona va fer un discurs sobre Gaudí i la seva plasmació de l’espiritualitat en la Sagrada Família. “La genialitat de Gaudí i els tres llibres en els que es va inspirar van fer possible la bellesa singular de la Sagrada Família i la seva riquíssima simbologia bíblica, teològica, litúrgica i catequètica”, va expressar el Cardenal Sistach i continuà: “Es pot escoltar a la Basílica de la Sagrada Família el llenguatge de les pedres i de l’art, de la llum i de la forma, una arquitectura marcada per la bellesa del misteri cristià (…) Podem dir que el temple gaudinià és una cartografia d’allò sagrat, un gran mapa on el món pot veure les grans preguntes de la vida, de l’origen i de la fi, del cel i de la terra”.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>