L’arquebisbe de Tarragona, a la Trobada Europea de Professors d’Universitat

Des del dia 21 fins al 24 de juny, Mons. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat, participa a Roma a la Trobada Europea de …

Des del dia 21 fins al 24 de juny, Mons. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat, participa a Roma a la Trobada Europea de Professors d’Universitat, que aplega 2.500 docents de 44 països.

 

Es tracta d’una iniciativa promoguda pel Consell de les Conferències Episcopals Europees i organitzada pel Departament de pastoral universitària del Vicariat de Roma.

 

El Senyor Arquebisbe hi participa com a membre de la Comissió de Seminaris i Universitats de la Conferència Episcopal Espanyola, a l’igual que Mons. Agustí Cortés Soriano, bisbe de Sant Feliu de Llobregat.

 

Per altra banda, Mons. Pujol aprofitarà la seva estada a Roma per tal de visitar alguns dicasteris vaticans i exposar alguns temes relatius a la nostra arxidiòcesi.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>