L’arquebisbe Pujol de Tarragona s’entrevistà amb el conseller d’Educació català, J.M. del Pozo

Dilluns 16 d’octubre, a la seu de la Conselleria d’Educació, va tenir lloc una entrevista entre l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, que és preside…

Dilluns 16 d’octubre, a la seu de la Conselleria d’Educació, va tenir lloc una entrevista entre l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, que és president del Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió (SIERC), i el senyor Joan Manuel del Pozo i Àlvarez, conseller d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

L’entrevista es va desenvolupar en un ambient de gran cordialitat. Es van tractar diversos temes relacionats amb l’ensenyament de la religió catòlica a l’escola, i també amb la situació de l’escola cristiana a Catalunya, refermant ambdues parts la seva voluntat de col·laboració.

També van parlar del tema de la situació dels professors de religió i van coincidir que s’havia de mirar d’arribar a un acord amb tots els agents en aquest cas i en d’altres que afecten els centres d’ensenyament d’iniciativa social i estatal.

Van compartir igualment l’agraïment envers el gran treball dels educadors enmig d’unes circumstàncies socials que no faciliten precisament la seva tasca.

L’arquebisbe Pujol va remarcar que la qüestió educativa és un eix fonamental per a la nostra societat i que l’Església vol continuar col·laborant-hi de manera compromesa i alhora aportar la seva llarga i fecunda experiència en el món de l’escola.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>