Monsenyor Enrique Benavent, nou bisbe de Tortosa

Al migdia del 17 de maig de 2013, la Santa Seu ha fet públic el nomenament del nou bisbe de la diòcesi de Tortosa, Mons. Enrique Benaven…

Al migdia del 17 de maig de 2013, la Santa Seu ha fet públic el nomenament del nou bisbe de la diòcesi de Tortosa, Mons. Enrique Benavent Vidal.

Mons. Enrique Benavent prendrà possessió de la diòcesi el dissabte 13 de juliol de 2013, a les 11 h, a la S.E. Catedral de Tortosa.

El GIEC encomana a Déu el nou bisbe de la diòcesi de Tortosa i li desitja encert i fruits abundosos en la nova missió apostòlica que la Santa Seu li acaba de confiar. Així mateix, el GIEC agraeix a Mn. Josep Lluís Arín la seva tasca com a administrador diocesà durant el període de seu vacant.

Mons. Enrique Benavent va néixer el 25 d’abril de 1959 a Quatretonda (València). Va cursar els estudis eclesiàstics al Seminari Diocesà de Moncada (València). Va rebre l’ordenació sacerdotal a València, de mans del Papa Joan Pau II el 8 de novembre de 1982, durant la seva primera Visita Apostòlica a Espanya. Es llicencià en Teologia el 1986 i obtingué el grau de Doctor en Teologia el 1993, per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. Va ser nomenat bisbe auxiliar de València el 8 de novembre de 2004 i va rebre l’ordenació episcopal el 8 de gener de 2005.

A la Conferència Episcopal Espanyola és membre de la Comissió Episcopal per a la Doctrina de la Fe des de l’any 2008 i del 2005 al 2011 ho va ser de la Comissió Episcopal de Seminaris i Universitats.

Hazte socio

También te puede gustar