Neix Montserrat Ràdio

A partir d’avui es pot escoltar, en període de proves, la seva proposta musical, que inclou una presència destacada de músi…

A partir d’avui es pot escoltar, en període de proves, la seva proposta musical, que inclou una presència destacada de música catalana, a més de la discografia de l’Escolania.

L’emissora és fruit de la col·laboració entre l’Abadia de Montserrat i el Grup Taelus de Comunicació, amb l’objectiu de posar a l’abast els oficis litúrgics i d’informar de tot allò que es produeixi a Montserrat
Montserrat Ràdio ja és una realitat: a partir d’avui es pot escoltar, en període de proves, a través del 100,6FM. Aquesta emissora és fruit de la col·laboració entre l’Abadia de Montserrat i el Grup Taelus de Comunicació.
El seu objectiu és posar a l’abast dels oients els oficis litúrgics de la basílica i, també, informar de tot allò que es produeixi a Montserrat. Durant les 24 hores del dia, Montserrat Ràdio proposa apropar la Paraula –en majúscula i en minúscula- als oients.
Durant el període de proves, que tindrà una durada d’uns dos mesos, per Montserrat Ràdio es pot escoltar una radiofórmula musical amb una presència destacada de música catalana; amb la particularitat de què la darrera peça de cada hora estarà reservada a la discografia de l’Escolania de Montserrat.
Properament, un cop finalitzat el període de proves, s’iniciarà la retransmissió en directe dels oficis litúrgics, com també del cant de la Salve Regina i el Virolai, a càrrec de l’Escolania –de dilluns a divendres a les 13h-. Més endavant, Montserrat Ràdio anirà incorporant programes que tractaran de diversos aspectes de Montserrat, com el Parc Natural, el patrimoni cultural i l’espiritualitat.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>