Nou centre de Càritas: Atenció i servei per als infants necessitats i les seves famílies

Càritas Parroquial de Balaguer inaugurarà a la població un centre orientat a donar suport a les necessitats dels infants des del seu naixement fins al…

Càritas Parroquial de Balaguer inaugurarà a la població un centre orientat a donar suport a les necessitats dels infants des del seu naixement fins als dotze anys, i a les seves famílies. Es tracta d’un servei obert a famílies amb pocs recursos econòmics o bé amb problemes socials.

 

Infants, està situat al carrer La Banqueta, 35, i s’obrirà oficialment al públic el proper dia 24 de novembre a les 17.00 hores de tarda, i fins a les 19.00 hores restarà obert per a tothom qui vulgui visitar-lo.

 

Es tracta d’un centre destinat als nens i nenes de 0 a 12 anys i a les seves famílies. S’hi pot trobar roba, complements i articles infantils de segona mà (cotxets, llitets, cadiretes, etc.). També, però, és un centre educatiu per a pares i mares, un lloc d’encontre i de trobada, on els futurs pares i els que ja ho són aprenguin a relacionar-se amb els seus fills, des d’abans del seu naixement i durant el seu creixement.

 

Els pares i tutors que ho necessitin podran participar en xerrades i cursos: d’economia domèstica, nutrició, salut i higiene, maternitat i alletament entre d’altres. Aquests cursos estaran dirigits per professionals qualificats.

 

La creació d’aquest centre, amb vocació de servei i de reciclatge, vol ser també un esperó per als ciutadans de la població de Balaguer, per la seva sensibilitat i sentit de cooperació.

 

D’aquesta manera, des de Caritas Parroquial es fa una crida perquè els veïns ens facin arribar la roba d’infant i estris que, malgrat que estiguin en bon estat, ja no utilitzen. El material i la roba entraran en un cicle nou d’ús, a través de la seva adequació i reciclatge, i tindran noves vides útils.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>