Obren procés de beatificació de 16 catalans víctimes de la persecució religiosa

L’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va presidir aquest dijous, 25 de gener, l’acte d’obertura de la beatificació de setze catòlics que …

L’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va presidir aquest dijous, 25 de gener, l’acte d’obertura de la beatificació de setze catòlics que van ser martiritzats durant la persecució religiosa de 1936 i anys posteriors a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) i a la mateixa capital catalana.

 

En l’acte, celebrat al saló noble del Palau Episcopal de Barcelona, l’arquebisbe va nomenar el tribunal que ha d’instruir el procés, format per quatre integrants.

 

La causa de beatificació i canonització s’ha obert al sacerdot Teodoro Illera del Olmo i vuit companys més, tots membres de la congregació de Sant Pere ad Vincula; Carlota Duque Alonso, religiosa de les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors; Andrea Solans Ballester i dues religioses més de les Germanes Caputxines de la Mare del Diví Pastor; i els laics Camila Díez Blanco, Gregori Díez Blanco i Eliseo Maravillo García.

 

El postulador general de la causa dels presumptes màrtirs és Benjamí García Paíno, de la congregació de San Pedro ad Vincula.

 

Per la seva banda, la vicepostuladora per a la causa de la religiosa de les Franciscanes dels Sagrats Cors és la germana María Angels Maeso i la vicepostuladora per a la causa de les religioses Caputxines de la Mare del Diví Pastor és la germana Purificació Robredo Zorrilla.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>