Pensar a la Universitat: diferents professors universitaris opinen sobre el paper del cristianisme a la societat

S’ha presentat del llibre Pensar a la Universitat. Diferents professors universitaris opinen sobre el paper del cristianisme a la societat. L&rs…

S’ha presentat del llibre Pensar a la Universitat. Diferents professors universitaris opinen sobre el paper del cristianisme a la societat. L’acte ha tingut lloc a la Nova Sala Edith Stein del Centre Edith Stein de la Delegació Pastoral Universitària.

Potenciar el paper de l’intel·lectual cristià en el món actual i, al mateix temps, construir un cos de pensament que treballi a fons temes bàsics de debat entre cultura actual i fe cristiana són alguns dels eixos bàsics que es proposa en el llibre Pensar a la Universitat segons informa el portal de notícies Flama.info. Es tracte d’una publicació que recull quaranta articles de docents catalans que reflexionen sobre quina hauria de ser l’actitud del professor cristià i creient dins la Universitat.
Aquesta obra, que ha estat publicada en català per l’editorial Edimurtra, té el seu origen en la primera trobada de professors universitaris amb el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, l’any 2008. A través del portal Universitaties.net el Centre Edith Stein ha plantejat a diferents professors universitaris, intel·lectuals i investigadors cristians en la societat catalana i en l’Església de Barcelona quin creuen que ha de ser el seu paper en el nou segle que comencem. Algunes de les seves respostes ja han aparegut al portal Universitaties.net.
La presentació del llibre la va fer l’ex president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol i Soley,. També va tenir lloc una actuació del Cor Magister Arte-Pastoral Universitària, dirigit per Manel Cabero.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>