Present i futur a Catalunya: Conferència de Jordi Pujol a Tarragona

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, va pronunciar el passat 13 de març una conferència al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragon…

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, va pronunciar el passat 13 de març una conferència al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona amb motiu del 40è aniversari de la seva fundació.

 

A l’esmentada conferència, que va tractar del present i futur de Catalunya, hi van assistir els professors i els alumnes del centre, amb els que va compartir la celebració.

 

Abans de la conferència, el Sr. Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, va rebre l’expresident en el palau arquebisbal. Amb ell va intercanviar punts de vista sobre la situació de Catalunya, especialment en les qüestions que afecten l’educació.

 

A continuació, van ser convidats a un dinar ell i la seva esposa, Sra. Marta Ferrusola, en el qual també hi van assistir el vicari general de l’arxidiòcesi, l’ecònom arxidiocesà i el gerent de la Fundació Sant Fructuós.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>