Rècord d’escolans a Montserrat

L’Escolania de Montserrat 2006-2007 compta amb el major nombre d’escolans de la seva història, 54.  13 nois són nous. Arran de l’ampliació de quatre a…

L’Escolania de Montserrat 2006-2007 compta amb el major nombre d’escolans de la seva història, 54.  13 nois són nous. Arran de l’ampliació de quatre a cinc cursos –el 4rt. de Primària és de preparació-, l’Escolania va veure incrementat el curs passat el nombre d’alumnes fins a 50, però enguany, amb els 10 que entren a 4rt. i els tres que s’incorporen a 5è., la xifra esdevé un rècord. Enguany l’escolania visitarà Hongria i Suïssa.

El curs 2006-2007, l’Escolania té previst sortir dos cops a l’estranger. El 4 d’octubre iniciarà una gira per Hongria, on oferirà quatre concerts; i del 14 al 20 de maig de 2007 participarà en el Festival de Basilea (Suïssa).
 
Altres concerts a destacar, que tindran lloc fora de Montserrat: del 14 al 16 viatjarà a Màlaga per a fer tres actuacions i el 24 de juny oferirà un concert a Eivissa. A Catalunya: el 9 d’octubre, al Palau de la Música Catalana de Barcelona; el 13 d’octubre, a la Catedral de Vic; el 10 de novembre, a la Catedral de Lleida; el 22 de desembre, concert d’homenatge al P. Ireneu Segarra a la Catedral de La Seu d’Urgell; el 24 de març, a Martorell; el 20 d’abril, a Sant Cugat del Vallès; i el 16 de juny, a Premià de Dalt.
Com a novetat, l’Escolania recupera, de diumenge a dijous, la seva intervenció a la Basílica en acabar l’ofici de Vespres de la comunitat –aproximadament a les 19.10h.- amb el cant de la Salve Montserratina i d’un motet polifònic. D’aquesta manera, l’Escolania canta de dilluns a divendres a les 13h. la Salve Regina i el Virolai, els diumenges i festivitats participa a la missa conventual –11h.- i, a continuació, també canta la Salve Regina i el Virolai, i, de diumenge a dijous, en finalitzar les Vespres.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>