Totes les famílies del món, consagrades al Tibidabo

Coincidint amb la clausura del Congrés Internacional Cor Iesu, Fons Vitae que tindrà lloc aquest diumenge, 3 de juny, en el Temple del Sagrat Cor del …

Coincidint amb la clausura del Congrés Internacional Cor Iesu, Fons Vitae que tindrà lloc aquest diumenge, 3 de juny, en el Temple del Sagrat Cor del Tibidabo, el cardenal Salvatore de Giorgi, representant del cardenal Alfonso López Trujillo —president del Pontifici Consell de la família— consagra totes les famílies del món al Sagrat Cor de Jesús.

 

Aquesta consagració es fa de forma solemne al final de la celebració eucarística pel nunci de Sa Santedat, Mons. Manuel Monteiro de Castro (que s’inicia a les 13’00h). .

 

El congrés té lloc de l’1 al 3 de juny a Barcelona, en motiu del cinquantè aniversari de la publicació de l’encíclica Haurietis aquas de Pius XII. Els organitzadors del congrés són l’Apostolat de l’Oració, l’Institut de Teologia Espiritual de Barcelona, la Fundació Balmesiana i Schola Cordies Iesu; i els seus patrocinadors, la Universitat Abat Oliba i la Fundació Ramon Orlandis.

 

Per obtenir més informació sobre aquest congrés de teologia i espiritualitat, així com sobre el servei d’autocars per accedir al temple, cal trucar al telèfon 9338026840.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>