Trobada de cristians al Vendrell

El proper 22 d’abril les parròquies del Baix Penedès organitzen la trobada anual de cristians que, enguany, tindrà lloc al Vendrell. Sota el lema l’Es…

El proper 22 d’abril les parròquies del Baix Penedès organitzen la trobada anual de cristians que, enguany, tindrà lloc al Vendrell. Sota el lema l’Església, una família es commemoraran dos esdeveniments importants: la clausura de la visita pastoral que l’arquebisbe metropolità de Tarragona i primat, Mons. Jaume Pujol, ha fet durant alguns mesos al Baix Penedès i la celebració dels 700 anys d’història de la parròquia vendrellenca.

 

La jornada festiva començarà a les 2 del migdia al col·legi Sagrat Cor amb un dinar de germanor. Després de diverses actuacions que animaran la sobretaula, el infants podran gaudir d’un gran joc que organitzaran els joves, mentre que els adults es distribuiran en diferents grups de reflexió sobre el lema arxiprestal Signes i símbols de la nostra fe.

 

L’Escola Municipal de Música oferirà una intervenció instrumental durant el descans i, a continuació, els grallers acompanyaran els participants cap a l’església parroquial.

 

A les 8 del vespre començarà la solemne eucaristia, presidida per l’arquebisbe i que comptarà amb la participació de totes les parròquies de l’arxiprestat. D’aquesta manera es tancarà la visita pastoral que ha portat el prelat a fer-se present durant tres mesos en moltes realitats de la vida eclesial i social de la comarca.

 

La trobada és oberta en qualsevol moment a tots aquells que hi vulguin participar; però, pel dinar de germanor, cal adquirir prèviament el tiquet a les parròquies de l’Arxiprestat.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>