Trobada de universitaris catòlics a Barcelona: ‘La relació entre Fe i ciència’

El proper mes de setembre es celebrarà a Barcelona la trobada nacional d’universitaris catòlics, organitzada per la Pastoral Universitària de Barcelon…

El proper mes de setembre es celebrarà a Barcelona la trobada nacional d’universitaris catòlics, organitzada per la Pastoral Universitària de Barcelona i la Conferència Episcopal Espanyola.

 

La trobada tindrà lloc del 27 al 30 de setembre i els joves podran debatre sobre el següent tema: La relació entre Fe i ciència. Serà una bona oportunitat pels joves de tot l’Estat per prendre consciència de la dimensió de la fe en el seu compromís amb la societat d’avui.

 

Els assistents seran acollits al Centre Salesià Martí i Codolar de Barcelona i les intervencions seran molt variades durant aquests dies. Entre elles, la del jesuïta Guillermo Jiménez, Bioquímic, cap del Grup d’Estructura i Funció de proteïnes del Consejo Superior de Investigaciones Científicas i Membre de la Reial Acadèmia de Farmàcia.

 

Tres estudiants de Catalunya, juntament amb d’altres de la resta de l’Estat, reflexionaran sobre Aportacions de la dimensió cristiana y catòlica en el món científic i universitari.

 

Els joves visitaran també el Monestir de Montserrat, on seran rebuts pel Pare Abat i assistiran a una conferència a càrrec del biblista i monjo P. Pius Ramón Tragant.

 

La conferència final, a càrrec de monsenyor Jordi Iglesias, metge, tindrà el títol de Ciència, Fe i Universitat, una relació conflictiva?

 

A la web de la Pastoral universitària, podeu trobar més detalls de l’encontre; i per a inscriure’s us podeu adreçar a la mateixa web o al següent e-mail: secretariaccup@dpuniversitaria.org.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>