Uns 500 infants feliciten el Nadal als tarraconins

La XVI Trobada de Sembradors d’Estels va aplegar aquest dijous, 13 de desembre, al voltant de 500 infants que es van escampar pels carrers de Tarragon…

La XVI Trobada de Sembradors d’Estels va aplegar aquest dijous, 13 de desembre, al voltant de 500 infants que es van escampar pels carrers de Tarragona per felicitar tothom.

 

La trobada es va celebrar a l’església de Sant Antoni de Pàdua, i va estar presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol Balcellsl. Els mig miler d’infants que van participar provenien dels col·legis del Carme, Santa Teresa, l’Ensenyança, Mare de Déu del Carme, Sant Domènec, Sant Pau Apòstol i Sagrat Cor.

 

Enguany, amb el lema El món missioner avui, s’han volgut donar a conèixer diversos testimonis missioners oberts als diferents carismes dins la nostra Església universal i catòlica.

 

Mn. Josep Pascual, delegat diocesà de missions, va recordar que un dels objectius de la Trobada “és descobrir millor la presència del Déu entre nosaltres, entre les persones, en les famílies, en els missioners, en l’Església…”

 

El Col·legi Sagrat Cor va presentar un muntatge fotogràfic que evoca el món missioner.

 

Per altra banda, en la seva intervenció, Jaume Pujol va dir que “cal que tots els nois i noies sembradors d’estels se sentin missioners i prenguin consciència que la felicitat i l’alegria d’aquestes ja properes festes de Nadal tenen com a base la gran notícia del naixement de Jesús”, i que “els missioners i missioneres, en nom nostre, anuncien Jesús i esperen la nostra ajuda”.

 

Acabat l’acte, l’arquebisbe va convidar els infants a “portar al carrer la bona nova del Nadal amb la gratuïtat pròpia de l’alegria i la fe de cadascun dels testimonis missioners que hem conegut”.

 

Tot seguit, després d’aquest enviament, els infants es van escampar pels carrers de la ciutat per felicitar el Nadal a tothom i posar, a qui els ho permetia, un petit gomet de colors amb el lema Nadal missioner.

Hazte socio

También te puede gustar

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>