Vaig ser diputada de CiU: queda molt per còrrer

Benvolgut Sr. Miró, permètim que li avanci, amb tots els respectes, que, farà uns 4 anys vàrem assistir a una reunió de E-Cristians en representació d…

Forum Libertas

Benvolgut Sr. Miró, permètim que li avanci, amb tots els respectes, que, farà uns 4 anys vàrem assistir a una reunió de E-Cristians en representació d’AFAMMER (ASSOC. DE FAMÍLIES I DONES DEL MEDI RURAL DE CATALUNYA) i en vàrem sortir sense gran entusiame.

Reconec, pel temps que ha anat passant, E-Cristians, i en concret la seva persona, han anat treballant i deixant petjada dintre de la nostra Societat d’un seguit de manifestación i fets, que, per les persones que creiem, ho considerem necessàries pel bé de les persones de bona voluntad.

Vagi amb aixó, la nostra felicitació, i l’encoratjament per anar construïnt el bé.

Però el vull felicitar personalment per la decissió que ha prés. Els partits polítics i els polítics de casa nostra, que són els que vivim, tenen molt que dessitjar.

Una servidora, que ha estat Diputada al Parlament per CIU, també ha viscut tribulacions dintre d’UDC, en que vaig ser militant 20 anys.

Sí que els que hem estat servidors al proïsme, necessitem seguir treballant per ajudar a aconseguir el millor benestar per les persones. Però, sense la política, també es pot fer, encara que no pugui ser vinculant.

Per aixó, li demano humilment que continui amb la fita proposada, doncs, com diu el poeta, encara queda molt de camí per còrrer, tot està per fer i tot ès possible.

Vagi sumant esforços, doncs l’aposta ès molt sèria, especialment en les noves i futures generacions que un porcentatge elevat, avui dia, ès molt preocupant. Podem contribuir a sumar esforços per posar encare que sigui petit, el nostre grà de sorra. Moltes gràcies.

Hazte socio

También te puede gustar