Violència homòfoba, no; defensa de la nostra societat, sí

Vagi per davant una afirmació sense matisos: l’homofòbia, com totes les altres fòbies contra la persona, ha de ser expulsada de la nostra vida social….

Forum Libertas

Vagi per davant una afirmació sense matisos: l’homofòbia, com totes les altres fòbies contra la persona, ha de ser expulsada de la nostra vida social.

Aquesta és una afirmació fonamental.

Però la lluita contra els instints homòfobs no pot confondre’s, com interessadament es fa, amb la legítima crítica social, cultural i política, a l’homosexualisme polític.

Aquest homosexualisme és aquella concepció que pretén transformar la societat i les seves institucions a força de realitzar una lectura en la qual la condició de persona en la seva integritat, la naturalesa fonamental i la condició antropològica del ser home i ser dona, desapareixen i són substituïdes per allò que anomenen diversitat afectivosexual.

El que defineix ser persona és el seu comportament sexual, i sobre aquests comportaments s’ha de constituir la societat.

Això, si prosperés seria la fi de la nostra civilització. No és, per tant, un tema menor ni de permissivitat, és alguna cosa molt més radical i traumàtica. És un plantejament polític nascut al seu torn d’una altra concepció política que és la ideologia de gènere.

De la mateixa manera que rebutjar aquesta ideologia no significa estar contra la dona, rebutjar l’homosexualisme polític no significa estar contra els homosexuals, sinó confrontar-se en aquest terreny, el de la política, el de les idees, a aquells que persegueixen la desaparició de la persona com subjecte polític, sigui quina sigui la seva pràctica sexual, que això no interessa absolutament per a res en el debat.

La condició sexual forma part de la intimitat més personal de cadascun. I cadascun es comporta en aquest àmbit d’acord amb les seves pulsions i conviccions, pertany al privat, és estrictament individual, i ningú pot ser perseguit per aquesta raó.

Però una forma d’intentar vetar la llibertat i el debat polític sobre la ideologia de gènere, sobre l’homosexualisme que persegueix la modificació de la societat, és prohibint-lo, desqualificant aquells que discrepen a força d’intentar confondre’ls amb els homòfobs, igual que en el règim soviètic al final ja no havia dissidents, sinó solament “bojos” que eren tancats en el gulag dels sanatoris mentals convertits en presons.

Hazte socio

También te puede gustar