Votar per Zapatero és votar per Bernat Soria

Tret que Rodríguez Zapatero digui un altra cosa explícitament, votar pel PSOE és votar per Bernat Soria. Un senyor, ara ministre, d’antecedents més qu…

Forum Libertas

Tret que Rodríguez Zapatero digui un altra cosa explícitament, votar pel PSOE és votar per Bernat Soria. Un senyor, ara ministre, d’antecedents més que dubtosos quant al seu respecte a la legalitat, i que ara en funció del seu càrrec, es dedica a desqualificar aquelles organitzacions que sobre la trama avortista han reclamat només el compliment de la llei.

Un país que té un ministre de Sanitat que critica als qui demanen que imperi la llei, és un país perillós, perquè vol dir que qui és el responsable de quelcom tan delicat com la salut pública es guia per estranys i retorçats criteris doctrinals.

No content amb això, ha declarat també, minimitzant el que succeeix, que les irregularitats en matèria d’avortament són menys d’un “1 per mil”.

En primer lloc cal dir que no ho sap, que no pot demostrar-ho perquè ni la normativa ni les inspeccions, són el mínimament clares com per a poder afirmar res. Mentre, les dades estadístiques mostren fets singularment contraris.

Els hospitals públics solament fan avortaments per malformació de fetus i envien als privats la dubtosa qüestió de la salut de la mare. Presumptament la gran majoria del 97% dels avortaments espanyols són il·legals, perquè en cap cas la salut de la mare corre un risc greu. A menys que el malestar propi d’algunes fases de l’embaràs sigui motiu suficient per a avortar, amb la qual cosa, ens trobaríem davant una situació en cap cas volguda pel legislador, de llibertat absoluta per a avortar en qualsevol moment de la gestació, perquè al llarg de la mateixa es pot produir aquesta sensació de malestar.

En realitat això és el que addueixen les clíniques avortistes, convertint el que és un delicte amb uns supòsits taxats, en un dret que només necessita del desig de la mare.

Però encara que solament fos el “1 per mil”, que com hem vist no és el cas, resultaria que l’any passat s’haurien comès a Espanya més de 100 avortaments il·legals. Més de 100 delictes penats amb dos anys de presó. Si a això el responsable de la sanitat pública, no li sembla preocupant és per a posar-se a tremolar.

Però aquest és només un joc numèric, perquè és un secret a veus allò altre, que aquí avorta qui vol i quan vol, i per això s’han aixecat tantes empreses en aquest terreny, i per això s’han fet tantes fortunes, i per això hi ha un entramat entre bussines i política de ca l’ample. I també per això hi ha tan pocs testimonis, i quan algun es penedeix tant que decideix declarar, sol·licita immediatament la protecció de la justícia per la por a les conseqüències.

Votar per Zapatero és votar per Bernat Soria. I en el cas concret d’Alacant la qüestió ja és absolutament directa, perquè per aquesta circumscripció es presenta aquest home perillós per la seva poca cura amb les lleis i la vida.

Hazte socio

También te puede gustar