Xavier Morlans nomenat consultor de Nova Evangelització

Aquest dimecres, 7 de desembre de 2011, la Santa Seu feu públic els nomenaments dels nous consultors del Pontifici Consell de promoció d…

Forum Libertas

Aquest dimecres, 7 de desembre de 2011, la Santa Seu feu públic els nomenaments dels nous consultors del Pontifici Consell de promoció de la Nova Evangelització que encapçala l’arquebisbe Rino Fisichella. Entre ells hi ha el prevere de l’arquebisbat de Barcelona Dr. Xavier Morlans Molina professor de Teologia Fonamental de la Facultat de Teologia de Catalunya.

El Dr. Morlans fa anys que treballa en el camp de la nova evangelització amb els seus treballs sobre el Kerygma o primer anunci de Jesucrist com a clau de volta per desvetllar un procés de conversió i la seva tasca amb el mètode tornar a creure destinat a possibilitar un retrobament amb la fe , o un aprofundiment de la realitat cristiana, per aquell que, per distintes causes, no n’eren propers.
Desitgem al Dr. Morlans una bona tasca en aquest nou servei eclesial que l’Església li ha demanat i que tant enllaça amb el Pla Pastoral de l’Arxidiòcesi i el futur Sínode dels Bisbes dedicat precisament a la Nova Evangelització.
En la imatge que acompanya aquesta notícia apareix el Dr. Morlans a la basílica de la Sagrada Família, que és l’emblema del Consell per la Nova Evangelització, durant la presentació del nou Pla Pastoral 2011-2015, el 25 de setembre de 2011, on s’estrenà precisament la seva obra – tambéés un conegut cantautor – Himne a la Sagrada Família.
Hazte socio

También te puede gustar