XXIV Trobada Interdiocesana del moviment de gent gran ‘Vida Creixent’ a Montserrat

Sota el lema “Caminem amb Maria vers el Crist”, els membres de ‘Vida Creixent’ de tot Catalunya es van reunir a Montserrat els…

Sota el lema “Caminem amb Maria vers el Crist”, els membres de ‘Vida Creixent’ de tot Catalunya es van reunir a Montserrat els dies 12 i 13 de maig per celebrar la seva trobada anual. Jornada de germanor i joia que comparteixen cada dos anys a Montserrat als peus de la seva patrona, la Moreneta. El dia 12 hi anaren els bisbats de Barcelona, Girona, Terrassa i Sant Feliu amb una assistència d’unes 530 persones.

El dijous dia 13 hi anaren els de Lleida, Solsona, Urgell, Vic, Tarragona, Tortosa i Menorca. Foren unes 560 persones vingudes dels diferents bisbats. Del nostre bisbat de Solsona van participar-hi un centenar de fidels d’Ogern, Solsona, Súria, Navàs, Sant Guim, Sant Antolí, Torà, Cervera, Anglesola i Vilanova de Bellpuig.
A partir de les deu del matí començaren a arribar els autocars provinents dels diferents indrets de Catalunya. Abraçades de retrobament d’amics i coneguts que feia temps que no es veien. A dos quarts d’una, acollida a la basílica per la comunitat benedictina i pregàries a la Verge sota la invocació de l’esperança com a pelegrins que caminem, preguem i confiem amb Ella. Cant de la Salve per l’escolania. Al migdia compartiren un dinar de germanor al restaurant. A la tarda celebració de l’eucaristia presidida per Jaume Pujol, Arquebisbe de Tarragona, i concelebrada per Salvador Giménez, Bisbe de Menorca, dinou sacerdots i dos diaques.
L’eucaristia com sempre és el plat fort de la trobada. És impressionant veure que tothom hi participa amb aquella fe i convenciment que surt de dins el cor. El prelat en l’homilia demanà ser homes de testimoni, de pregària i sobretot d’esperança. I també animà a treballar perquè no hi hagués cap parròquia on no hi fos present el moviment de Vida Creixent.
Acabada la missa s’acomiadaren de la Verge amb el cant del Virolai. Tots retornaren a casa molt contents i satisfets de la jornada viscuda a Montserrat.
Hazte socio

También te puede gustar

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no se va a publicar. campos obligatorios *

Puedes utilizar estas etiquetas HTML y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>