fbpx

16, 17 i 18 de Novembre: XXè Congrés Católicos y Vida Pública “Fe en los Jóvenes”

COMPARTIR EN REDES

El Congrés Católicos y Vida Pública, organitzat per l’Asociación Católica de Propagandistas i la seva Obra la Fundación Universitaria San Pablo CEU, vol propiciar un marc de trobada i reflexió per a tots els catòlics i persones de bona voluntat s’hagin interessats en aconseguir que la llum de l’Evangeli de Jesucrist il·lumini tots els aspectes de la vida, tant en les seves dimensions personal com social.

En ell tots els cristians poden i estan representats. Té una doble dimensió. D’una banda, es presenta com un àmbit de trobada i reflexió per als catòlics d’avui. En aquest sentit, hi participen persones del món acadèmic amb l’objectiu d’il·lustrar i formar. Alhora, no es vol deixar de banda la vessant missionera i apostòlica. Per això, també participen personalitats del món econòmic, polític, social i dels mitjans de comunicació que solen comportar-se amb exemplaritat, mostrant en les seves activitats la bellesa del Cristianisme.

El Congrés obre les seves portes a tota la família. Tant els pares com els fills, ja siguin nens o adolescents tenen el seu lloc propi. Per això, d’acord amb el carisma de la ACdP, es pretén fomentar la presència dels catòlics enmig de la societat animant a les noves generacions a descobrir la seva vocació per a la vida pública. Nens i joves no tenen un Congrés per a ells, sinó que formen part d’un únic Congrés.

Descarregar Programa XX Congreso Católicos y Vida Pública

Dies 16, 17 i 18 de novembre de 2018

Lloc: Universidad San Pablo CEU (Madrid)

¿Te ha gustado el artículo?

Ayúdanos con 1€ para seguir haciendo noticias como esta

Donar 1€
NOTICIAS RELACIONADAS
No se han encontrado resultados.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.