Cicle de conferències Trobades a la Mercè: “Feminisme sinèrgic”, amb Nuria Chinchilla

Com a clausura del cicle de conferències Trobades a la Mercè , organitzades per e-Cristians i la Basílica de la Mercè , el proper miércoles 17 de novembre, intervindrà la professora Dra. Nuria Chinchilla , de l’IESE Business School, amb una conferència titulada “Feminisme sinèrgic. Construint sobre les diferències” .

El tema del feminisme, tan actual i alhora tan polèmic, ha esdevingut un instrument al servei de diferents ideologies i un dels vectors importants a la guerra cultural, motiu d’enfrontament i, fins i tot, de critiques a l’església. Massa sovint s’utilitza el tema del feminisme per a enfrontaments esbiaixats i per a atacs amb objectius ideològics.

La professora Chinchilla és una de les veus més autoritzades que es poden escoltar avui dia sobre aquesta qüestió, que ella exposa des d’un coneixement profund i una òptica cristiana. Estudiosa del tema, ponent habitual a fòrums nacionals i internacionals, professora i autora de nombroses publicacions, creiem és un privilegi poder tenir-la com a ponent a les nostres trobades.

Donat l’interès més gran del tema i el reconegut prestigi de la conferenciant, esperem tenir el plaer de comptar amb la vostra presència. La sessió començarà a les 19.30 h. a la Basílica de la Mercè . Per a la vostra informació, prèviament, a les 18.45h. se celebrarà l´eucaristia.

Ens agradarà comptar amb la vostra assistència a aquesta trobada , que creiem que pot ajudar a reflexionar sobre la problemàtica que ens envolta.

Aquí us podeu descarregar el cartell amb el prec que difongueu aquesta activitat entre aquelles persones que creieu que puguin estar interessades.

Massa sovint s'utilitza el tema del feminisme per a enfrontaments esbiaixats i per a atacs amb objectius ideològics Clic para tuitear
Print Friendly, PDF & Email
¿Te ha gustado el artículo? Ayúdanos con 0,50€ para seguir haciendo noticias como esta
' Donar 0,50€

No se han encontrado resultados.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

Menú