fbpx

El P. Manglano, fundador de Hakuna, en la cloenda de l’Assemblea Oberta d’e-Cristians

COMPARTIR EN REDES

L’Associació e-Cristians celebrarà una Assemblea Oberta Cristiana en la que obrirà la sessió i dirigirà la pregària inicial el bisbe auxiliar de BarcelonaJavier Vilanova, en representació del cardenal Juan José Omella. També comptarà amb la participació del Delegat per la Pastoral Social de la Diòcesis de Barcelona i expert en doctrina social de l’Església Mossèn Joan Costa. I finalment, com a cloenda volgudament dotada de força espiritual, el padre José Pedro Manglano. Ell, com a fundador d’aquesta força tan potent i original entre els joves com és Hakuna, és un exemple de la força de la fe quan aquesta rep un impuls inspirat en l’esperit. La seva experiència es tracta sens dubte d’una revolució en el si de l’Església, que en altres tantes ocasions demostra la seva capacitat generadora i renovadora a partir de l’aprofundiment amb el que és la seva essència.

En aquest marc de bon acompanyament, explicaran els plantejaments que consideren bàsics pel moment present i futur, relacionats amb la necessària evangelització de la vida pública, l’urgent construcció d’una alternativa cultural cristiana a l’hegemonia cultural que impera actualment a la societat i la presentació d’un camí que doni resposta a la qüestió mal resolta de com els cristians poden fer-se presents en política col·lectivament.

A aquesta Assemblea, pel seu caràcter obert, hi poden participar tant els socis d’e-Cristians com totes aquelles persones que tinguin interès en l’acte, que se celebrarà el dissabte 11 de desembre a les 10:30 a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona. És necessària la inscripció prèvia. Apunta’t aquí.

També hi ha prevista una activitat de gran interès lligada a les conferències que e-Cristians està organitzant conjuntament amb la Basílica de la Mercè. En aquesta ocasió la persona convidada és ben coneguda de tots, la Sra. Nuria Chinchilla que parlarà sobre “Feminisme sinèrgic”. Serà el dia 17 de novembre a les 19:30h. a la Basílica de la patrona de Barcelona. Pots llegir tota la informació aquí.

Han iniciat una campanya de suport a ForumLibertas en el seu projecte de construcció de l’alternativa cultural cristiana. Es demana que si encara no ets subscriptor, te’n facis per una petita quota, i que ens ajudis divulgant aquesta campanya. ForumLibertas, com totes les altres activitats que emprenem, només es finança per les aportacions de les persones que ens donen suport. És un camí ben difícil, però l’únic que en la societat actual ens permet ser independents de qualsevol interès que no sigui servir a Jesucrist i a la seva Església.

Intervindran, Javier Vilanova, bisbe auxiliar de Barcelona, Mossèn Joan Costa i el padre José Pedro Manglano Clic para tuitear

¿Te ha gustado el artículo?

Ayúdanos con 1€ para seguir haciendo noticias como esta

Donar 1€
NOTICIAS RELACIONADAS
No se han encontrado resultados.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.