fbpx

VI Cursa Familiar per la Vida

COMPARTIR EN REDES

El diumenge, 27 de febrer a les 11:30 del matí, tindrà lloc la VI Cursa familiar per la vida Mataró

Aquesta cursa és solidària amb Hogar de María. 

Hogar de María és una associació sense ànim de lucre, orientada a defensar, acollir i protegir la vida humana, des de la seva concepció fins a la seva mort natural, ajudant i acompanyant a les dones embarassades en totes les seves necessitats materials, humanes i espirituals, fins que el bebè compleix 1 any.

L’associació està composta per la junta, formada per set dones laiques que de forma voluntària lideren el projecte. Al seu torn, cada seu ubicada en una parròquia està composta per una coordinadora professional i un grup de voluntaris de diferents perfils (psicòlegs, treballadors socials, etc.)
El projecte està sota la protecció de la Verge María per ajudar a les mares a dir SÍ a la VIDA. Les ajudem a potenciar la seva autoestima i autonomia personal. D’ençà que es va fundar l’any 2014, s’han atès a l’Hogar a més de 1.132 famílies.

 

Hogar de María és d’àmbit nacional i utilitat pública amb domicili a Barcelona, al C/ Calvet nº5. Està constituïda a l’empara de la llei orgànica 1/2002, 22 de març reguladora del dret de l’associació.

 

Pots inscriure’t a la cursa aquí

¿Te ha gustado el artículo?

Ayúdanos con 1€ para seguir haciendo noticias como esta

Donar 1€
NOTICIAS RELACIONADAS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.