fbpx

La Federació de Cristians de Catalunya demana que es recuperi el “Corpus” a la Festa Major de Cornellà de Llobregat (Barcelona)

COMPARTIR EN REDES

Fa més de 100 anys que la Festa Major de Cornellà de Llobregat (Barcelona) està lligada a la festa del “Corpus” i en els cartells de la Festa Major de 2020 va desaparèixer tota referència al «Corpus Christi».

Recentment, la Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) de la Generalitat de Catalunya ha publicat el “Baròmetre sobre la religiositat i la gestió de la seva diversitat 2020” on consta que el 53% del catalans es considera de religió catòlica, és a dir, d’aquella on té el seu origen la festa del “Corpus”.

La Federació de Cristians recorda que a Cornellà se celebren altres festes populars de caire religiós -com ara Nadal o Sant Jordi-, que estan tan arrelades com el “Corpus”, i que tampoc suposen cap problema per a la convivència. Per aquest motiu, la Federació demana a l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Sr. Antoni Balmón, que es recuperi la referència al “Corpus” en la Festa Major de 2021 que tindrà lloc del 24 de maig al 4 de juny d’enguany.

la Federació demana a l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Sr. Antoni Balmón, que es recuperi la referència al “Corpus” en la Festa Major de 2021 Clic para tuitear

¿Te ha gustado el artículo?

Ayúdanos con 1€ para seguir haciendo noticias como esta

Donar 1€
NOTICIAS RELACIONADAS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.